Team

People

Connect

En härlig blandning

Vi i People utgör Kundos stödfunktioner och med fokus på HR, rekrytering och office management. Vår uppgift är att säkra att alla våra andra kollegor kan göra ett bra jobb, att vi fortsätter växa som vi vill och att vi når våra mål :)

Överallt och ofta framåt

Vi jobbar tätt med kollegorna från alla andra team. Vare sig du är säljare, utvecklare eller har någon annan roll på Kundo så har du alltid med oss att göra :) Det är en lyx och ynnest för oss att få samarbeta med alla på bolaget. Vi är överallt i organisationen, och ofta behöver vi också vara i framtiden. Vad behöver vi härnäst i form av nya kollegor, nya kontor? Att jobba i tillväxtbolag är en härlig utmaning!

Att leda och stötta förändring till framgång

Gillar du dynamiska miljöer, kombinationen att leda och att stötta andra, samt vill vara med på en häftig framgångssaga? Då kommer du trivas som fisken i vattnet i vårt team!

Vi är Kundo

Kundo startade som ett hobbyprojekt 2010. Trots att vi växt kraftigt sedan dess har det alltid varit med fokus på kvalité, för såväl våra produkter, kunder och kollegor. 

Vi utvecklar och säljer riktigt bra produkter med hög kvalité som hjälper tusentals människor och bolag dagligen.

Våra fantastiska kollegor skapar tillsammans en attraktiv arbetsplats med hög trivsel och högt engagemang. Vi tar hand om varann och har roligt på resan!

Rosenlundsgatan 13
118 53 Stockholm Vägbeskrivning info@kundo.se 08-124 059 00 Se sida

Oslo

Dronningens Gate 22
0154 Oslo Vägbeskrivning 023 96 39 91 Se sida

Jobbar du redan på Kundo?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@kundo.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor