facebook tracking
Team

Customer success

Connect

Vi i Customer Success Teamet tycker att vi har världens roligaste jobb, ärligt talat så har vi förmodligen det också! :-) Ingen dag är den andra lik: På förmiddagen är du på väg till en kund och utbildar deras kundserviceteam i en av våra produkter och på eftermiddagen förbereder du en Business Review eller ett uppstartsmöte med en ny kund. Vi i Customer Success älskar omväxling och arbetet med många olika kundtyper, det är vi som känner Kundos kunder allra bäst!

En av våra viktigaste uppgifter är kontakten med kunden: personliga möten, genom mail, telefon, nyhetsbrev och utskick eller via webinars. Vi försöker att träffa våra kunder så mycket som möjligt och en speciell highlight är våra användarträffar som vi håller två gånger om året, där våra kunder får träffas och byta erfarenheter med varandra.

Vi i Customer Success-teamet

Vilka är vi?

Ödmjukhet, vänlighet och hjälpsamhet värderas högt hos oss. Och vi tror att det lönar sig att vara ärlig och transparent, både mot varandra och mot våra kunder.
Vi funderar ofta över hur vi kan bli bättre - att ständigt utvecklas och vara nyfiken är både roligt och viktigt.
På kontoret har vi måndagsfrukost, tisdagsfika, firarfredag. En AW hemma hos en kollega, brädspelskvällar eller interna föreläsningar händer också titt som tätt. Kom förbi så berättar vi mer!

Jobbar du redan på Kundo?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@kundo.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor