Team

Försäljning

Connect

Omväxlande dagar och stor affärsförståelse

Hos oss trivs du om du gillar komplexa säljprocesser med många beslutsfattare och omväxlande dagar. Du träffar alltifrån Sveriges största bolag och myndigheter till lite mindre bolag med snabba beslutsvägar. Det här kräver en ovanligt stor affärsförståelse och analytisk förmåga - samtidigt som du behöver vara en duktig projektledare och social kameleont. Ena dagen svarar du på svåra frågor inför en ledningsgrupp på ett dussin personer - andra dagen träffar du grundaren av ett litet snabbväxande bolag som behöver rådgivning inför att digitalisera sig. Har du jobbat med försäljning tidigare så kommer du säkert triggas av att utvecklas inom just komplex försäljning och processtyrning.

 

Jobba nära produktutvecklingen

Utöver själva försäljningsbiten så är vi på sälj väldigt involverade i utvecklingen av Kundos produkter. Varje vecka har vi möten med Kundos Produktchef, och vill du så kan du vara extra ansvarig för en av Kundos produkter; hur utvecklingen ska se ut framåt. Du är i allra högsta grad med och bygger bolaget och formar vår gemensamma framtid.

 

Teamanda och samarbete

Inne på sälj så har vi ofta gemensamma workshops och strategidagar för att utbyta tips och tricks. Vi hänger gärna med varandra på möten och även om vi har våra individuella säljprocesser och targets så är det team-target vi laddar för mest. Vi är dessutom världshistoriens snällaste säljteam, så behöver du hjälp behöver du inte be två gånger!

 

Karriärsmöjligheter och chans att växa

Vill du utvecklas ännu mer så finns det stora möjligheter att utforma sin egna roll; kanske brinner du för ledarskap och vill ha en roll som teamlead? Kanske till och med ansvara för kicka igång ett team i ett nytt land? Eller är du mer intresserad av affärsutveckling och vill ansvara för att befintliga kunder utvecklar sina affärer med oss? Eller grotta ner dig ännu mer i produktutvecklingen? Eftersom Kundo växer så pass mycket så är vi i stort behov av kollegor som vill utvecklas tillsammans med bolaget - är du dessutom någon som gillar att se andra utvecklas så vill vi ta en fika med dig direkt!

 

Vilka är vi?

Framåtanda och omhändertagande värderas högt hos oss. Vi vill växa och vi vill framåt, och vi tar hand om varandra och har kul på vägen. 
Att ständigt utvecklas och vara nyfiken är både roligt och viktigt. Tillsammans vill vi göra kundservice till hjärtat i varje organisation. Vi vill hjälpa våra kunder att få gladare kunder!
En AW hemma hos en kollega, brädspelskvällar eller interna föreläsningar händer titt som tätt hos oss. Kom förbi så berättar vi mer!

Example block

Rosenlundsgatan 13
118 53 Stockholm Vägbeskrivning info@kundo.se 08- 410 433 85

Oslo

Tollbugata 8
0152 Oslo Vägbeskrivning 023 96 39 91

Jobbar du redan på Kundo?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@kundo.se
  • Adam Svensson
  • Albin Sunesson
  • Anders Holstad
  • Anders Ytterström
  • Anna Degrell
  • Annika Lindstedt
  • Björn Lilja
  • Christian Pettersson
  • Christine Petersson-Öberg
  • Daniel Hällström
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor