facebook tracking
Team

Försäljning

Connect

Vi är kollegorna som du oftast hittar på språng med datorväskan över axeln ute på stan, i en bil eller på ett tåg i en annan del av Sverige - på väg till något möte. Är vi inne på kontoret ser du oss antagligen med ett headset på och fokuserad blick, inbegripna i ett telefonsamtal med en blivande kund, eller med varandra för att sparra ett viktigt case. Om det inte nalkas "firar-fredag" och bubbel i köket - då är vi på plats såklart!

Hos oss har du ansvar för hela processen själv - från prospektering till avslut, men vi hjälper ofta varandra med kluriga affärer och titt som tätt har vi workshops för att bli bättre på det vi gör. Gillar du att vara ansvarig för din egen framgång samtidigt som du har mjuka armbågar trivs du hos oss!

Vi i säljteamet

Vilka vi är

Ödmjukhet, vänlighet och hjälpsamhet värderas högt hos oss. Och vi tror att det lönar sig att vara ärlig och transparent, både mot varandra och mot våra kunder.
Vi funderar ofta över hur vi kan bli bättre - att ständigt utvecklas och vara nyfiken är både roligt och viktigt.
På kontoret har vi måndagsfrukost, tisdagsfika, firarfredag. En AW hemma hos en kollega, brädspelskvällar eller interna föreläsningar händer också titt som tätt. Kom förbi så berättar vi mer!

Det här får du på Kundo

Förutom spännande arbetsuppgifter, karriärsmöjligheter, kompetensutveckling samt snälla och glada kollegor kan du bland annat vänta dig detta hos oss:

  • 32 dagar semester

  • 5000 kr friskvårdsbidrag/år

  • En utlandsresa varje höst

  • Vinstdelning & möjlighet att bli delägare

Stockholm

Rosenlundsgatan 13
11853 Stockholm Vägbeskrivning info@kundo.se 08- 410 433 85

Jobbar du redan på Kundo?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@kundo.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor