Karriär på Kundo

Så växer du med företaget

På Kundo vill vi, förutom ett spännande och inspirerande jobb, även erbjuda dig en tydlig möjlighet att utvecklas och ta nästa steg i karriären. I en projektroll på Kundo får du chansen att ta klivet framåt!

Projektrollen innebär ansvar för ett område som inte alltid är del i ditt vanliga arbete. Du kan t.e.x. arbeta med strategiska satsningar, koordinera samarbete mellan avdelningar eller 
nischa dig som expert. Vill du bli ledare och coacha kollegor, eller specialist och superstar inom ditt område? På Kundo ska du kunna ta karriären vidare oavsett spår. 

Projektroller skapas efterhand då nya behov inom företaget uppstår eller baserat på intresseområden hos dig och dina kollegor. 
Inriktningen och omfattningen sätter du upp tillsammans med din teamlead.

Några ord från våra kollegor

Jag är ansvarig för upsales på Kundo. Det jag gillar med rollen är att den både är operativ, tvärfunktionell och strategisk. Jag får träffa alla fina bolag vi har som kunder, förhandla om avtal och sätta strategier med vår säljchef och våra hjältar på customer success.

Madeleine Ansvarig upsales

I min roll som säkerhetsansvarig jobbar jag med integritets- och säkerhetsfrågor för Kundos produkter och ser till att vi hanterar data på ett säkert sätt. Jag håller mig uppdaterad på området, kravställer mot underleverantörer, stöttar och sprider kompetensen internt till alla kollegor.

Anders Säkerhetsansvarig

Karriärsmöjligheter i korthet

Ta nästa steg i din karriär

Börja hos oss och fortsätt utvecklas. Varmt välkommen att höra av dig!

Se alla våra lediga tjänster

 


Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor