Team

Marketing

Connect

Marketing

Träffsäker kommunikation och värdefulla insikter

För oss handlar marknadsföring både om att skapa träffsäker kommunikation och att bidra med värdefulla marknadsinsikter till hela organisationen. För att lyckas vågar vi ständigt utmana och utveckla vårt sätt att arbeta med kommunikation av vårt varumärke och våra produkter.

För oss handlar modern marknadsföring om den perfekta stormen av traditionella värden och sanningar, kundinsikter, data och smarta digitala lösningar. 

 

Starka relationer

Centralt för såväl marknadsavdelningen som resten av Kundo är tron på att starka relationer med såväl kunder som andra delar av den egna organisationen är centrala för vi ska lyckas. För oss på marknad innebär det inte minst ett nära samarbete med våra säljare och success managers. Bra relationer med både kunder och kollegor leder inte bara till bättre resultat, det blir också väldigt mycket roligare att att göra sitt jobb! 

 

Hör av dig!

Vårt mål är att bygga en modern, resultatinriktad och rolig marknadsavdelning, och vi har bara börjat! Låter detta som något du vill bygga med oss? Hör av dig så bjuder vi på kaffe!

Rosenlundsgatan 13
118 53 Stockholm Vägbeskrivning info@kundo.se 08-124 059 00 Se sida

Oslo

Tollbugata 8
0152 Oslo Vägbeskrivning 023 96 39 91 Se sida

Vi är Kundo

Kundo startade som ett hobbyprojekt när fyra webbutvecklare började utveckla den produkt som idag heter Kundo Forum under ett hackaton på spahotellet Yasuragi utanför Stockholm. Ett projekt som kördes vid sidan av ordinarie jobb och byggde på glädjen och viljan att utveckla riktigt bra produkter med hög kvalité som hjälper människor och bolag dagligen. Ur den glädjen och viljan föddes företaget Kundo och det än idag är det fortfarande det vår kultur bygger på. Trots att vi växt kraftigt sedan dess har det alltid varit med fokus på kvalité, för såväl våra produkter och kunder som kollegor. Vi tror stenhårt på att det är nyckeln till att nå vårt mål att bli en helhetsleverantör av kundserviceverktyg i hela Norden. Det är en otroligt spännande resa som alla fantastiska kollegor tillsammans gör möjlig, och framförallt kul.

Jobbar du redan på Kundo?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@kundo.se
  • Adam Svensson
  • Anders Holstad
  • Anders Ytterström
  • Anna Degrell
  • Annika Lindstedt
  • Beatrix Jernberg
  • Björn Lilja
  • Camilla Borg Borgen
  • Christian Pettersson
  • Christine Petersson-Öberg
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor